Saturday, July 21, 2007

Nu håller vi tummarna för Woods och Fasth


Vädret ska fortsätta vara stormigt och regnigt i Storbritannien. Det kan vara en fördel för svenska golfspelaren Niclas Fasth. För när vädret är uselt kan vad som helst hända.

Fasth startade inte så bra men har kommit mer ikapp efter andra dagen, så det finns i alla fall teoretiskt sett en liten chans att han kan vara med i slutstriden i British Open.

SvD har rapport från den anrika golfturneringen:
Efter den bedrövliga förstarundan gav Niclas Fasth svar på tal igår. Het och revanschsugen klev han upp på första tee igår morse. Upprättelsen blev 69 slag, två under par och sammanlagt två över par som gav Niclas lite andrum.


DN har en rätt kul rubrik: Fasth slog sig ur knipan.

Stenson däremot har åkt ut.

Tiger Woods gjorde en rejäl miss och slog en boll i bäcken och fick pliktslag direkt. Det har han knappt råd med om han ska kunna vinna. Woods har nu sju slag att ta igen efter spanjoren Garcia som leder.

DN beskriver Garcia:
Den ständige bolltalangen har hunnit bli 27 år, de senaste två åren slutat som delad femma i British Open och tycks ha fått ordningen på den enda svaga punkten i en annan bred reportoar: puttningen.
- Jag hoppades på lite bättre (än par), men det var ingen dålig runda. Jag lyckades undvika för många tokiga misstag och spelade stabilt.


Spännande. Ska Woods komma igen, ska Fasth ha en ännu bättre dag?



Andra bloggar om: , , , , , ,

No comments: