Saturday, July 21, 2007

Mirakeldagen

Fotboll från idag:
Jag hade fel, jag trodde Elfsborg än en gång skulle besegra ett stockholmslag. Elfsborg tog ju ledningen mot Djurgården. Men stockholmarna vände. DN kallar det mirakelvändning.

Tja, utan Anders Svensson är det klart Elfsborg blev svagare. Det är ursäkten.

DN om matchen:
Elfsborg hade ledningen i 84 minuter. Sedan slog Djurgården till med två snabba mål, vände matchen till 2-1 och skaffar sig guldläge i tabellen.

SvD om matchen:

Övrig fotboll att notera, eller ett annat mirakel är väl att Svennis lag utklassade Carlstad United med 4-0. Ok, det är väl vad City ska göra. Får se hur det blir när det möter ett annat United så småningom. Men det är ju bra att det verkar gå rätt bra för Svennis att gå ihop ett lag som trivs med varandra.
DN: Svennis City utklassade United

Andra bloggar om: , , , , , , , ,