Sunday, July 1, 2007

Gubbiga sportvärlden va? Trosor i fokus på presskonferensen

Är sportens värld inte lite väl gubbig ibland?

Om en tjej råkar ha röda trosor, då blir det chafs och snack om det. En framstående tennis-spelare i Wimbledon har röda trosor och på presskonferensen blir hon utfrågad om detta istället för några idrottsliga frågor. Hade det varit samma sak om en man haft röda kalsonger?

Aftonbladet:
Ryskan Tatiana Golovin tog på sig sina röda trosor och gick in i Wimbledons första omgång. På den efterföljande presskonferensen blev hon utfrågad – kring valet av trosor.


Det blev inte många matcher i Wimledon igår, för svenskarnas del inga alls:
Regnet stoppade såväl Jonas Björkman som Robin Söderling i Wimbledon på lördagen. Närmast spel kom Söderling som hann värma upp mot Rafael Nadal innan ännu ett regnavbrott. Nu får båda svenskarna vänta till på måndag. (Dagens Nyheter)


För att prata en sport där männen och gubbarna dominerar ännu mer så var det en stor dag för Ferrari igår i Formel 1-loppet i Frankrike:
Andra segern för Räikkönen
Det blev dubbelt Ferrari i Frankrikes Formel 1-lopp. Kimi Räikkönen vann före Felipe Massa på Magny-Cours-banan. Succérookien Lewis Hamilton blev trea.

Då får vi kontra för balansen skull med att hålla tummarna för Annika Sörenstam som måste vara jättefokuserad idag för att alla bollar ska trilla rätt och rulla rätt i golfens US Open:
Dagens Nyheter
:
Sörenstam tio slag efter
Annika Sörenstam gick på par när den tredje rundan i US Open färdigspelades på söndagseftermiddagen. Totalt är hon tio slag efter täten.



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

No comments: