Sunday, July 22, 2007

Fredrik Ljungberg klar för West Ham, Brolin rena köttbullen och bildextra med Beckham


Ja nu verkar det väl säkert att Fredrik Ljungberg går till West Ham.

Aftonbladet har bra Ljungberg-koll
:
Fiorentina gav upp efter att Arsenal krävt för mycket betalt. Det har ryktats om Manchester City och det har pratats om Portsmouth.
Men nu är Fredrik Ljungberg klar för West Ham.
Enligt uppgifter till Sportbladet är alla parter överens.
Enligt brittiska tidningar ligger övergångssumman på 3,5 miljoner pund. Ljungberg ska också få en lön på cirka 60 000 pund i veckan.


Ljungberg, när han är skadefri och i bra form, är en av de bästa och envisaste fotbollsspelare, hur nyttig på mittfältet som helst. Men orkar han verkligen satsa rejält, hur är det med alla skador som envisas? Kanske är det med honom som med många av oss andra, efter en längre tid på en arbetsplats får vi extra energi av att byta arbetsplats och jobba med andra människor?

Han lär väl i alla fall få bättre slutomdöme än Tomas Brolin som av tidningen The Times utsetts till den näst-sämste spelaren i engelska ligan genom tiderna. SvD berättar:
The Times skräder inte orden när de beskriver svenskens tid i Leeds United och Crystal Palace.

- Det är svårt att tro att Leeds United betalade 4,5 miljoner pund (62 miljoner kronor) för den här svenska köttbullen, skriver tidningen och placerar Brolin som den näst sämste spelaren i modern tid i den engelska toppdivisionen i fotboll

Och så har Beckham varit på plan på amerikansk matchmark. Debuten skedde igår, på lördagen och han kom in i 78:de minuter.
Engelsmannen, som haft problem med en fotskada, byttes in i 78:e minuten och hann inte med så mycket mer än att bli fult kapad samt slå några av de patenterade crossbollarna, men intresset för träningsmatchen har - med "soccer"-mått mätt - varit hysteriskt i USA. (DN)

BBC har massor av bilder från den matchen.


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

No comments: