Wednesday, June 20, 2007

Zlatan till Real Madrid, Svennis till Manchester C och Eguren till Schalke?

Oj vad det surrar i luften om rykten om köp av spelare, och av tränare också för den delen. Nästan 500 miljoner kronor är Real Madrid redo att betala för Zlatan. Ja nu när Beckham lämnar Real kan Zlatan vara en ersättare. Fast å andra sidan har de ju helt olika spelstil.

Svennis är på väg att bli tränare i Manchester City hör vi ryktesvägen, och i Svenska Dagbladet. Men han har några fler anbud, verkar det som. Många vill ha honom som tränare. Fast Svennis agent förnekar att Svennis håller på att förhandla med Manchester City.

Svenska Dagbladet om Real Madrid och Zlatan:
Enligt den italienska tidningen Tuttosport är Real Madrid berett att betala 50 miljoner euro (470 miljoner kronor) för Zlatan Ibrahimovic. Enligt spanska medier finns Interanfallaren högt upp på Reals önskelista tillsammans med Milans mittfältare Kaka, det är dock oklart om Madridklubben har råd att köpa båda storstjärnorna.
DN berättar också om Real Madrids eventuella köp av Zlatan.

Igår vann Hammarby derbyt i herrfotbollens allsvenska mot Djurgården - och det var Eguren som var matchhjälten som gjorde två mål. Det sänkt knappt Egurens aktier. Han kan vara på väg till tyska laget Schalke. Synd för Hammarby att bli av med en så målfarlig spelare.

Svenska Dagbladet uppger att Eguren kan vara på väg till Schalke redan i sommar.

Uppdatering: Ännu en svensk spelare verkar vara på väg till tyska bundesliga. DN berättar:
Djurgårdsförsvararen Matias Concha ser ut att flytta till tyska Bochum. Högerbacken skriver på ett fyraårskontrakt under torsdagen, uppger Bochum på sin hemsida
.
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

1 comment:

Anonymous said...

Svennis kommer aldrig jobba som tränare i ett engelskt lag!!! för kontroversiellt beslut av ägarna eftersom engelska fansen ej gillar svennis!!! zlatansaken är ett rykte! tuttosport som det är hämtat från är ingen seriös tidning... bara svenska media som hoppar på det!! står inget om det i övriga europa!!

mvh O