Thursday, June 28, 2007

Skrällarnas natt i Copa America när brassarna fick stryk

Nattens omgång av Copa America i fotboll bjöd på två överraskningar: Chile besegrade Ecuador med 3-2 och Mexiko slog regerande mästarna Brasilien med 2-0.

I matchen mellan Brasilien och Mexikos femte minut fick brassarna ett mål felaktigt bortdömt för offside. Reprisen visade tydligt att Diego var på rätt sida om försvararna. Redan i halvtid hade Mexiko gjort sina båda mål så i andra halvlek låg fokus på att försvara sin ledning vilket man lyckades med då Brasilien trots spelmässigt övertag inte lyckades få bollen i mål. Precis innan matchen slutar kontrar Mexiko och en spelare kommer fri och rundar målvakten men missar öppet mål - men vad gör det när de redan vunnit och visat alla att de verkligen är att räkna med i årets Copa America.